Водоустойчив шперплат от ШПЕРПЛАТ .bg

Строителен водоустойчив шперплат от тополова дървесина с лепилна връзка водоустойчива фенол-формалдехидна смола.

Многослойната структура на водоустойчивия шперплат от 13 слоя гарантира геометричната стабилност на платната.

За защита на лицевите повърхностти от влага и за постигане на гладка повърхност на шперплата се използва покритие от 140 гр./кв.м. позволяващо многократна употреба на материала.

водоустойчив шперплат, хидрофобен кофраж

Предимства на нашия шперплат

За контакти с ШПЕРПЛАТ .bg

Хидрофобен / Водоустойчив шперплат

Водоустойчив / кофражен / шперплат от ШПЕРПЛАТ .bg

Размери на хидрофобния шперплат: 2440 Х 1220 Х 21 ММ.


Спецификации на хидрофобен / водоустойчив шперплат:
Допълнителна информация за предлагания шперплат:

Страничните кантове на плоскостта на предлагания от МИП ГРУП хидрофобен шперплат са засмолени със силиконовa боя.

Предлаганите платна от водоустойчив шперплат са предназначени за тежък peжим на употреба. Платната от хидрофобен шперплат на МИП ГРУП могат да бъдат използвани поне 20 пъти от всяка страна при максимална ефективна употреба на материала ( шперплата ).

Като вносител на един от основните производители на хидрофобен шперплат, компанията разполага с водоустойчив шперплат на склад, както и с отлични компетенции за снабдяване при индивидуални желания на клиентите.


Снимка на Хидрофобен шперплат от ШПЕРПЛАТ.bg Снимка на Водоустойчив шперплат от ШПЕРПЛАТ.bg Водоустойчив шперплат от ШПЕРПЛАТ.bg Снимка на кофражен шперплат от ШПЕРПЛАТ.bg
СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО НА ХИДРОФОБНИЯ ШПЕРПЛАТ

Хидрофобния шперплат има широка употреба предимно в строителството. Използва се за хоризонтален, вертикален кофраж, кофраж за колони, покриви. Шперплата е подходящ за изграждане на подиуми, сцени, преместваеми конструкции и др.


100% качество от ШПЕРПЛАТ.bg Гарантирано качество:

Фабриката, с която работим в Китай, е основен снабдител на водещи фирми-производители на кофражни системи в Германия и САЩ.

Висококачествен хидрофобен шперплат от ШПЕРПЛАТ.bg - Видео »


Още информация за хидрофобния шперплат на ШПЕРПЛАТ .bg

Строителния хидрофобен шперплат е съставен от кръстосани редуващи се пластове тополов и буков или само тополов фурнир, което придава здравина и дълготрайност на материала. Водоустойчивите фенолни смоли използвани за лепилна връзка между отделните пластове, както и филмовото покритие от 180 гр./кв.м., гарантират висока устойчивост на атмосферни влияния, както и износоустойчивост на шперплата.

Произведен по съвременна технология, шперплата дава възможност за постигане на високо качество на бетоновата повърхност и отлична ефективност при минимална себестойност на извършената работа.


Съвети за употреба на хидрофобния шперплат »
Моля, обрънете внимание... »

Можете да свалите тази страница в следните формати: SHPERPLAT.BG - Информация за продавания водоустойчив шперплат - Word DOC Format  SHPERPLAT.BG - Информация за продавания водоустойчив шперплат - Acrobat PDF Format

Сайтове от нашата мрежа

Гарантирано качество на шперплата

Фабриката, с която работим в Китай, е основен снабдител на водещи фирми-производители на шперплат в Германия и САЩ.

За контакти

Посетете МИП ГРУП във FB   Посетете блога на МИП ГРУП в Blogger